Kupite kartu

Nedelja inovacija 2019

Kako inovacije doprinose razvoju ekonomije i društva

20 - 24 maj 2019
Beograd

Nedelja inovacija ponovo u Beogradu!

Druga po redu Nedelja inovacija održaće se u Beogradu od 20. do 24. maja pod nazivom „Kako inovacije mogu ubrzati ekonomiju uticaja".

Ove godine želimo da se fokusiramo na pronalaženje ravnoteže između ekonomskog rasta i rešavanja društvenih i ekoloških izazova, kako bismo stvorili uslove za izgradnju održivog društva zasnovanog na jednakosti.

Zbog toga smo odlučili da dovedemo renomirane domaće i inostrane stručnjake koji će podeliti znanje i informacije u cilju lakšeg i boljeg prilagođavanja globalnom tehnološkom i ekonomskom okruženju, sa posebnim osvrtom na etičke, moralne, pravne i političke posledice korišćenja tehnologija.

Takođe, kroz sektorsko povezivanje, imamo potrebu da istaknemo značaj inovacija u svim sferama društva, a ne samo u nauci i tehnologiji. Zajedno ćemo pronaći odgovore na pitanje - Kako doći do održivog razvoja i ekonomije uticaja kroz inovacije, kao otvorenih mogućnosti za svakog pojedinca u društvu.

Pored poslovnih udruženja, Nedelji inovacija su se pridružile i ambasade zemalja lidera u inovacijama, poput Švedske, Švajcarske, Norveške, Izraela, Australije i Amerike, čiji će predstavnici učestvovati u programu, a, takođe,  smo dobili i podršku Kabineta ministra za inovacije i tehnološki razvoj Srbije.

Poučeni prošlogodišnjim iskustvom, Nedelja inovacija 2019 će i ove godine nastaviti sa inovativnim formatima koji će uključivati radionice, izložbe i okrugle stolove, sa posebnim osvrtom na dinamičnu komunikaciju i uključivanje zainteresovanih posetilaca.

Ovogodišnji program događaja će se sastojati od nekoliko komponenti koje uključuju konferencijski deo, ReCap konferenciju u partnerstvu sa Impact Hubom, kao i svečanu dodelu godišnjih nagrada za ideje i inicijative u oblasti inovacija.

Ulaznice su u prodaji, i možete ih kupiti putem našeg sajta.

Vidimo se na događaju!