Kupite kartu

Nedelja inovacija 2019

Kako inovacije doprinose razvoju ekonomije i društva

20 - 24 maj 2019
Beograd

Godišnje nagrade za inovacije i inicijative

Nagrađujemo inovacije i inicijative! Rok za prijavu je do 15. maja

Godišnjim nagradama za inovacije i inicijative želimo da odamo priznanje izuzetnim talentima , organizacijama i kompanijama  koji postavljaju standarde u privredi, profesionalnom okruženju i zajednici i doprinose ekonomskom razvoju,  opštem dobru i kreiranju boljeg  društva.

Glavne nagrade za inovacije

Nagrade za najinovativnije pojedince, kompanije i organizacije

Kako da se prijavite?

Pošaljite prezentaciju od 10 slajdova, kratak film ili objašnjenje od 400 reči u vezi sa vašom inovativnom idejom, projektom ili inicijativom. Cena prijave za kompanije iznosi 250€ po prijavi i uključuje dve propusnice za svečanu ceremoniju dodele nagrada za inovacije 24. maja. Za sve ostale učesnike prijave su besplatne, ali će samo kandidati koji su ušli u uži izbor biti u mogućnosti da prisustvuju dodeli nagrada.

Podnesite svoju prijavu na iw@afa.co.rs sa sledećom formom naslova: (naziv kategorije)_Innovation Week Awards_(vaše ime i prezime). Proces podnošenja prijava se završava u sredu, 15. maja, u 00:01 GMT+1.

Za više informacija o takmičenju i svečanoj ceremoniji dodele nagrada za inovacije 2019, molimo kontaktirajte nas na teodora.kotarlic@afa.co.rs, ili putem telefona na +381 69 331 00 27.

Žiri:

  • Prof. Dragan Lončar, Ekonomski fakultet Univerziteta u Beogradu
  • Jelena Galić, CEO AIK Banka
  • Nebojša Đurđević, Inicijativa „Digitalna Srbija“
  • Dr Kori Udovički,  predsednica Centra za visoke ekonomske studije
  • Predstavnik Srpskog Poslovnog Kluba Privrednik
  • Željka Motika, advokat i jedan od osnivača Blokchain inicijative Srbije

Ove godine želimo da nagradimo pojedince, organizacije i kreatore promena koji stvaraju inovacije u našem društvu, i želimo da ohrabrimo i inspirišemo mlade da predstave svoje ideje i projekte. Zbog toga smo definisali i kategoriju Specijalnih nagrada za inovacije.